Back to Basic

                                 

Startside

  Medlemmer

  Spillejobber

  Spilleliste

  Bilder

  Historikk

  Video/Mp3

  Presseskriv

  Avisutklipp

  E-post

  Kommentarer

 

Bjørkelangen 28.08.09

Heisan! etter en stille sommer med lyse netter, er det nå blitt høst og det er klart for årets musikkfestival på Bjørkelangen. Vi har lånt  ut anlegget vårt til Nabovarsel, som skal spille på Zhanzibar fredag kveld. Der skal vi også spille på lørdag. Vi er litt spente, for i dag når vi rigget opp utstyret begynte det å regne, det er ikke det at det er noe galt med litt nedbør, men problemet er at ikke huset var tett. Det rant vann ned over sikringstavla, og på toalettet var det gummistøvel føre. Håper ikke Nabovarsel får kortsluttning  i kveld. Det er spådd lettere vær i morgen, så da håper vi at gulvet er tørt slik at dere kan ta på danseskoene i stedet for Cherrox. Vi starter opp klokken 22.00 og håper at så mange som mulig tar en tur innom Zhanzibar.

Bjørkelangen 06.04.2009

Jobber for tiden med nye låter, vi skal spille i Aurskoghallen den 25,04. Da er det AFSK show, med tema fra 70 tallet og fram til i dag. Vi spiller et sett før showet starter og avslutter med et noe lengre sett til slutt. Vi lover at vi skal ha gassen i bunnen hele veien. Er du danseglad kan vi garantere deg at du får full uttelling av besøket.

Bjørkelangen 17.06.2008

Nå er det lenge siden det er blitt skrevet noe på denne siden, men vi prøver fortsatt å holde koken. Vi driver i kjelleren hos Fredrik å pugger på nytt låt materiale. Vi har ikke hatt noen spillejobber i det siste, men vi skal spille på Bjørkelangen sportshall i November.

Bjørkelangen 29.08.2007

Hallo folkens! sommeren er på hell, vi i Back to Basic hadde et møte hjemme hos Bikik i går kveld. Hvorpå vi ble enige om nye låter som skal øves inn, medlemmene er kreative og det kom inn masse nye forslag på slagere som vi skal bryne oss på. Pål har jo også baggen full av egenproduserte låter, så vi ble enige om å møtes ukentlig i kjelleren til Fredrik. Her skal det øves!!   

Aurskoghallen 28.04.2007

Vi entret scenen kl. 23.00, etter at publikum hadde fått en mektig dose 80-talls historie, framført av lokale musikkutøvere. Fredrik og Pål hadde vært med i showet, som startet kl. 20.00, så guttene var det vi kaller "varme i trøya" når vi satte i gang. Kristine stilte opp på sin første offentlige spillejobb sammen med Back to Basic." bra gjort Kristine, det var jo bare 900 mennesker der". 

Bjørkelangen 12.04.2007

Hei igjen! i kveld hadde vi øving i kjelleren hos Fredrik, det ble ikke en vanlig øving slik vi er vant til, for i kveld hadde vi med oss en kvinnelig vokalist i tillegg til Pål. Kristine Østenby tok turen innom øvingslokalet for å være med på å fylle opp lydbildet med sin flotte stemme. Dette ble en artig kveld og hun lovet å komme tilbake på neste øving!

Bjørkelangen musikkfestival 25 August 2006.

Vi spilte på Riverside  under musikkfestivalen, vi hadde problemer med bassforsterkeren  under soundsjekken, men vi fant ut at det var den ene basshøytaleren som var synderen, den måtte vi kutte ut. Dette var årsaken til at lydbilde ikke var så god som publikum er vant til. Tross dette var det kjempestemning på gulvet, folk dansa og var med på allsang så det runget ut i gatene. Takk til dere alle for en kjempeartig spillejobb.

 

"Øving gjør mester"


Hallo folkens! Det er en stund siden vi fylte festlokalene med glad musikk, men vi har ikke gått i dvale. For tiden holder vi på med å øve inn nye partylåter, kjente hits og egenprodusert materiale. De av dere som har fulgt oss en stund, vil merke at her blir det mange nye og spennende vendinger, men vi vil beholde den gamle og kjente profilen, "gulvet skal gynge og taket skal lette" Vi kommer tilbake med spilleplaner for Høsten og vinteren!

 

Spillejobb Aurskoghallen 22 oktober 2005


Ja, så er vi i gang igjen etter drøye to års pause. Vi har fått en ny sologitarist etter at Raymond Holmen valgte å slutte i bandet. Erstatningen er den unge Fredrik Egner i fra Aurskog, han er bare 17 år, men er et talent på gitaren, han ble en publikumsyndling i fra første låt i hallen. Det var over tre hundre feststemte gjester som alle bidro til å gjøre comebacken vår fullkommen. Takk til alle dere som tok på dere danseskoene og kom til Aurskoghallen på lørdag.

 

Webmaster Bikik.
Copyright © 2001 [Back to Basic]. Med enerett.
Revidert: 10.05.13. 21:16